Meghívó kerekasztal beszélgetésre - életvezetési tanácsadók módszertani támogatása

Tisztelettel meghívjuk a Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület és az MPT Tanácsadás Pszichológiai Szekciója
által szervezett kerekasztal beszélgetésre és azt követő Szekció-ülésre, amely a TEHETSÉGEK VONZÁSÁBAN
(szerk. Herskovits M. - Ritoók M.) A tehetséges fiatalok segítése az életviteli-életvezetési tanácsadó szolgálatok módszertani támogatásával címmel megjelent módszertani kézikönyv köré szerveződik.

Időpont: 2013. november 15. 15.30 óra
Helyszín: ELTE PPK 1064 Budapest, Izabella utca 46. III. em. 301.

Kézikönyvünk fő célkitűzése, hogy elméleti és módszertani segítséget nyújtson a kiemelkedő képességű és megfelelő motivációjúill. hátrányos helyzetű, különböző problémákkal küzdő serdülőkorú, felsőoktatásba készülő és ott tanuló fiatalok tehetségének felismeréséhez és fejlesztéséhez.

A szerzők valamennyien a tehetségsegítés gyakorlatában dolgozó szakemberek, akik oktató munkájuk mellett naponta találkoznak konzultáció keretében problémáik megoldásában, vagy napi munkájuk továbbfejlesztésében segítséget kérő pedagógusokkal, a tehetségfejlesztő programok megvalósítását szervező szakemberekkel, tehetség - tanácsadókkal, valamint segítséget kérő fiatalokkal.

Abban bízunk, hogy a tehetség felismerés és fejlesztés valamint a folyamat sikerességét támogató életvezetési/életviteli tanácsadás lényeges hozzájárulás ahhoz, hogy a tehetség ígéretek a lehető legtöbbet valósítsanak meg lehetőségeikből, saját örömük és az össztársadalmi haszon érdekében egyaránt.

A program díjmentes, előzetes regisztrációt kérünk az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/134LLRCx_HOHoMclQ2SCQV6EIgpTj0k3bsHCL0HYR2XA/viewform

A regisztráció határideje: 2013. november 14.

A kiadvány „A tehetséges fiatalok segítése az életvitel tanácsadó szolgálatok módszertani támogatásával” című pályázat keretében jött létre. A pályázat a Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-TFS-M-MPA-12 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Melléklet:Méret
feta_mpt_meghivo_20131115.pdf266.86 KB