FETA Café – Diáktanácsadók vándorműhelye esemény regisztráció

A Khairosztól a Karrierig, 25 éves a pécsi egyetemi tanácsadás. A krízis, mint lehetőség, sorsfordító alkalom
 
A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület, továbbiakban FETA a Résztvevő tekintetében korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A FETA a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a FETA-val, illetve a FETA felkérésére dolgozó fotós, videós vagy sajtómunkatársakkal szemben.
 
* - kötelező mezők 
 
A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a FETA a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy a FETA egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.