RÓLUNK

warning: Creating default object from empty value in /var/www/feta/data/www/feta.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Bemutatkozás

A Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület 1995 októberében alakult meg azzal a céllal, hogy összefogja olyan szervezetek és magánszemélyek törekvéseit, amelyek fontosnak tartják a felsőoktatási tanácsadás (counselling) hallgatóközpontú szemléletének és gyakorlatának terjesztését és elfogadtatását a magyar felsőoktatásban és általában a humán szolgáltatásokat nyújtó intézményekben.

Csatlakozzon!

Az Egyesület tagja lehet állampolgárságra és nemzetiségre való tekintet nélkül minden olyan természetes és jogi személy, illetőleg szervezet, aki, illetőleg amely az alapszabályt elfogadja, vállalja, hogy a közös célok megvalósítását aktívan elősegíti.
Az Egyesületnek tagjai lehetnek azok a diákok is, akik kortárs segítőként kapcsolódnak a felsőoktatási tanácsadáshoz. 

ELTE Kortárs Segítő Csoport

A Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület Ifjúsági Tagozata a felsőoktatásban tanácsadási területtel foglalkozó hallgatók ernyőszervezete. Olyan csoportokat foglal magába, amelyek a hallgatótársak egyetemi beilleszkedésének és jólétének érdekében végzik tevékenységüket a kortárs segítés módszertanával, szupervíziós felügyelet mellett.

Anyagi támogatás

Adója egy százalékának felajánlásával támogathatja közhasznú feladatokat ellátó egyesületünket.

Nyomtatható rendelkező nyilatkozathoz kérjük kattinson ide.

Tartalom átvétel