FETA Közgyűlés, 2022.09.15

MEGHÍVÓ

Kedves FETA Tag, Kolléga!

A 2022. május 25-én megtartott közgyűlésünkön megszavazott menetrendnek és a 2022. június 15-én e-mailben kiküldött értesítésnek megfelelően  szeretettel meghívunk közgyűlésünkre, amin egyesületünk szabályai értelmében csak tagjaink vehetnek részt.

Időpont: 2022. szeptember 15. csütörtök 8.00-9.00
Helyszín: Budapest Corvinus Egyetem, 1093 Fővám tér 8. (főépület), 167.

A közgyűlés napirendi pontja:

1. A FETA új elnöksége és Felügyelő Bizottsága megválasztása

A közgyűlés határozatképes, ha azon a tagok több mint, fele jelen van. Ha a közgyűlés nem lesz határozatképes, a megismételt közgyűlés 2022. szeptember 15-én 8.15-kor kerül megtartásra a fenti helyszínen. A megismételt közgyűlés a megjelent tagok számára tekintet nélkül határozatképes, és nincs jogi akadálya annak, hogy a jelen meghívóban feltüntetett napirendi pontokban döntést hozzon.

A FETA elnöksége és Felügyelő Bizottsága tagjai által összeállított javaslatot az egyes tisztségekre jelöltekről itt található:

Értesítem továbbá a tagságot, hogy 2022. szeptember 1. éjféli határidőig más jelölés nem érkezett be a FETA e-mail címére a betöltendő tisztségekre. Egyesületünk közgyűlése és vezetőség döntése értelmében aki személyesen nem tud részt venni a közgyűlésen, az meghatalmazott útján is képviselheti magát, ill. postai úton is leadhatja szavazatát a szavazólapon az ott feltüntetett módon:

A meghatalmazási mintát és egyéb információkat a  közgyűlési meghívó tartalmazza:

 

Üdvözlettel,
    Füleki Beáta
    ügyvezető elnök, FETA